dagen i bilder, elr?

färgat håret lite mer blondt nu. kände att det behövdes.
dagen/kvällen/natten tillbringades med världens bästa A , (:


sanna & amanda.

därja, (:

Kram / s´a.

text

loggade precis in på msn. då en väldigt efterlängtad person skrev till mig, han skickade en text som han hadeskrivit, en sak han hade dröm inatt.. tänkte att ja skulle visa er den.

Drömmen (Sant) Till Världens Bästa Vän Någonsin, Sanna Andersson!
Snälla, tolka inte allt det här på fel sätt, för jag skriver inte detta för att du ska bli arg eller ledsen. Jag skriver det för att jag vill att du ska veta allt och jag är 100 ärlig! Detta hände i morse.. Jag drömde om dig och allt detta hände... Jag vill bara inte att du ska hata mig.
Jag satt där med mina vänner och umgicks och skrattade, plötsligt så böjde nån sig fram bakom en kompis, och jag såg att det var du... Du log mot mig, jag log tillbaks osäkert, med tanke på allt som hänt innan, men det verkade som om du inte brydde dig om det längre, så jag sprang fram till dig och kramade dig och sa att jag alltid kommer älska dig, bästis och aldrig lämna dig och gav dig en puss på kinden, du sa : "detsamma, John."
Det enda jag kände i just det ögonblicket va lycka, ren jävla lycka.. Så glad har jag inte känt mig på evigheter tror jag inte, och jag kollade på dig, sen stängde jag ögonen o fortsatte hålla om dig.
Sen så öppnade jag ögonen igen och det enda jag såg va väggarna i mitt rum.. Det hela va bara en dröm, det var då jag började tänka och det var då tårarna började forsa. Jag låg i min säng å grät sönder, för att jag har förlorat dig. Jag saknar dig så enormt jävla mycket så du fattar det inte... Det är precis som att min ena halva försvunnit, och den kan jag inte leva utan. Du gör mig hel på nått sätt, Sanna.
Alla minnena och alla stunder.. Dom sitter som pistolskott i hjärnan på mig, det är sinnessjukt.
Det var som när jag såg dig på Vätterfesten... Då fick jag också tårar i ögonen. Jag ville bara kuta fram, krama dig så jävla hårt å skrika : "HEJ ÄGGET!" och sjunga en låt för dig. Jag gör precis vad som helst för dig, Sanna.. Det kan jag lova!
 Mitt liv känns så jävla förstört utan min underbara bästis, Sanna Andersson!
Allting jag har sagt till dig när jag har varit arg har jag inte menat ens en gång, jo visst... Man ska inte säga sånt ändå, men ibland säger vi saker vi inte menar..
Tårarna bara forsar just nu under tiden som jag skriver detta....
Jag skiter i allt som har hänt.
Jag älskar dig ändå!
Det vill jag att du ska veta, trots allt som har hänt, så betyder du hur mke som helst för mig! För med allt detta som har hänt, så har jag insett hur stora känslorna för dig egentligen är, dom är enorma! De finns ingen annan person som betyder mer, för på nått sätt.. Så har du lyckats göra mitt liv : roligare, bättre, underbarare å gjort de värt att leva.
De säger ju att änglar bara finns uppe i himlen, så jag undrar... Vafan gör du här på jorden?
Du är mitt allt, Sanna Andersson! Världens bästaste. Vill bara att du ska veta att jag älskar dig, bästis!<3


jahaja, (:

lite dålig uppdatering utav mig. det är så mycket nu med skolan. det är faktiskt riktigt kul. eller just nu, senare blir det säkert massa plugg & så, men det får man väll ta på gymnasiet, right? imorgon börjar jag vid 12:00 , så sovmorgon till 09:00 blir det iallfall, skönt! ..gått upp 05:30 hela veckan. segt som fan. bara två lektioner imorgon, matte & engelska.. usch ): , efter skolan blir det färga mitt hår.. vilken färg? ;) , hihi det blir en överraskning, bild kommer säkert, :) på månad får vi våra datorer oxå. rätt soft faktiskt (: en bärbar appledator.. asnajs! har tagit bort mina naglar nu oxå, det var massa som hade låssnat & det är sjukt dåligt tycker jag, eftersom dom skuklle hålla ca 3 månader? dom höll inte ens en månad? fyfan säger jag.. har väl inte så mycket mer att säga. vi hörs & ses iallfall. ha det bra alla söta läsare.


Kram / s´a.

fakta.. typ?

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: pussar
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan:
romantisk
Tatueringar eller piercingar: beror på hur mycket?
Känslig eller inte: lite känslig
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam:
mellan


HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ja
Haft sex på första dejten:
nej
Krossat någons hjärta: jao

Har du blivit arresterad: nej
Dissat någon: ah




TROR DU PÅ:
Dig själv: nja?
Mirakel: inte förrens det händer
Kärlek vid första ögonkastet: kanske
Himlen: ja?
Tomten: nej?
Att kyssas på första dejten: tror de



SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: otrogen? nej.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja, faktiskt

Vad kan du verkligen inte leva utan: Pengar, vänner, mat, mobil, dator och lite småsaker

skoldag 2.

började 09:00 idag igen, tog tåget till june. sen skulle vi ta bussen till a6 (3:an) , men jag & amanda hoppade på fel 3 buss. den vi tog åkte till tokarp.. buhu, kom försent till skolan oxå. bra start? hum.. amanda skyllde på mig? ''skyll på sanna, det är hon som är blondinen här'' , jaja! sånt får man ta. det gick rätt bra ändå, de förstod att det kan vara svårt i början. heh, pinsamt dock ;$ men det gör vi aldrig om! får skylla lite på att vi var morgontrötta, heh.. fick skåp idag oxå, samt massaa papper som föräldrar och eleverna ska fylla i, usch jag hatar sånna papper! sen visade de oss jympasalen & våran salong. enda negativa var att det låg mitt nere på stan.. tog bussen tillbaka sen, latmask höh (a) , sen åt vi på dragon, våran blivande matsal nu i tre år. hih! sen slutade vi runt 11:00 igen. sköntskönt. hoppas ni haft en bra dag, hörs & ses..



Kram / s´a.

läsläsläs.

bitch is back.. höh, hemma nu :) jag talade ju aldrig om för er att jag drog. iallafall så har jag varit i fjällbacka, för er som inte vet vart det ligger så ligger det rätt nära smögen!? yes yes. haft 5 underbara dagar där med amanda & hennes familj iallafall. skola idag oxå. stylist-plusgymnasiet i jönköping, bara att hälsa på, haha! kunde väl inte blivit bättre? började 9 & slutade runt 11-12? .. lärde känna varandra, visade oss runt & annat! imorgon är det skola igen. ska nog gå lika bra, ehe (: efter skolan blev det a6. köpte lite smått å gått (se nedanför)

leggings -bikbok
korta strumpor -h&m
foundation -h&m


amanda & jag.

jag & amanda.

hörs av snart.
Kram / s´a.


naglarna..

lovade ju visa bild på skönheterna (:  let's go..


lam bild. men bara för att visa!

där ser ni ungefär hur långa dom är.

brb huskvarna

sitter här & camar med kusinerna ida & ebba, samt lillasyster amelie. snart blir det speglen en stund, fix & efter det huskvarna. ska fixa naglarna. som håller ca 3månader!? mina egna har gått av så kände att jag inte orkade vänta på att dom ska växa ut. första gången jag sätter dit gelénaglar så får se hur det blir, ni får bild senare idag eller imorgon.



Kram / s´a.


..mer sommarbilder

bara titta & njuta (:

















detta får bli den avslutande bilden ..kommer nog fler bilder senare.
jag älskar er! ♥

Kram / s´a.

det är inte lätt när det är svårt..right?! för mig är du allt mellan himmel & jord. bättre än guld. vackrare än regnbågen. i mina ögon en ängel utan vingar. jag kanske kan få dig att lee, skratta eller gråta. men jag kan inte få dig kär..
 

är han i din ålder?: 5månader & 6dagar äldre.
är han lång?: rättså?
är han söt?: sötare än socker
är han oschysst?: nej
är han snäll?: hjärta av guld
kan du säga allt till honom?: det kan jag
är han lätt att dela skratt med?: ohyes
är han blyg: nej?
har han gjort dej ledsen: ja..
har han gjort dej glad?: lyckligast,
kan du prata med honom om du är ledsen?: alltid
kan ni dela glädje tillsammans?: yes
har du varit arg på honom?: näe
har du skrikit åt honom?:nej
har du tyckt att han vart jobbig?: no
tycker han att du är snäll: yes  
brukar du tänka på honom?: väldigt ofta
brukar du sakna honom?: mja
brukar du fälla en tår för honom?: än sålänge.. ja
tycker du om denna killen som mer än kompis? ja


sommarbilder!

sommarlovet slut.. fast ne! men snart ): , haft en helt bäst sommar nere i falkenberg med alla olika sorters människor.. oslagbara! hade inte tänkt att berätta allting jag gjort. då blir det alldeles för mycket. dessutom kommer mina fingrar domna! o.O , kommer lite bilder istället. (;


kräftfestivalen tre dagar irad. på bilden: elliott, sara, linda & mikkan!

2 veckor med kusiner & familj var inte fel! på bild: ebba, amelie, ida & max!

äckliga hästar som besökte campingen några dagar i veckan! iallafall:amelie på bild.

träffade söta frida & weronica.. frida på bild :)

kära glassbaren vi besökte varje dag, yummi!

seriöst godaste smakerna! jordgubb, saltlakrits & hallonsorbet

linda kunde inte vänta, (;

skönaste människorna! :simon, linda, viktor & johan..även kallad mumrik!

sara, jag & linda.

viktor & mumrik (;

söta anton, :)

& lilla frida, :)

rickard, även kallad hk?! (a)  :)

kevin, lite sådär halvt gay?! :) .. höh sköning!

alldeles för underbara, ;) :linda, viktor & mumrik!

linda, anton & hk :)

marcus, :)

lilla pj-viktor, :)

& min älskade idol elliott .. hot ellerhur?! ;)

syster & jag :)

det var bilderna för denna gången, kommer fler sen mer i slutet.
Kram / s´a.

hiss eller diss?

väldigt osocial här på bloggen. sommarlovet är snart slut, & jag hade tänkt att lägga ut massa sommarbilder i slutet sen. haft väldrigt bra dagar det senaste. lite tråkigt att folk åker hem bara, som man inte kommer se på ett år. det är väl det mest negativa ): , tror jag börjar bli sjuk oxå, eller har varit? varade i 2 dagar ungefär, fick feber, kokade verkligen den första dagen. orkade ingenting, gjorde ont utav att bara öppna ögonen, dagen efter var jag på benen igen & kunde verkligen springa sju varv runt sverige o': , men framåt kvällen fick jag dunder huvudverk & ont i halsen. idag är det väl bra igen, hehe! har ni blivit brända av en brännmanet någon gång?! o': , usch gud vad ont det gör, jätte obehagligt när en manet kommer mellan benen & simmar, uschuschusch! fick massa utslag på benen som bara kliar, fick salva utav ''läkaren'' oxå så nu är det bra, heh! :) jag längtar faktiskt hem nu, finns en speciell människa som jag inte träffat på mer än en månad, & andra personer ungefär samma sak. gjorde ett inlägg nu, så får se när nästa kommer. hehe :)

hissar eller dissar ni denna sköna dräkten?! :)


Kram / s´a.

RSS 2.0