A.A

dagen har tillbringats me syster, å senare framåt kvällen med andra folk.. just nu ligger vi isängen & tittar på ngr avsnitt från andra avenyn igen.. ska strax sova! imorgon måste jag packa för hela juli typ? .. tror inte jag kommer komma hem så mke, trivs bättre där min syster finns :P kanske kommer in ett inlägg imorgon när jag är påväg ner! puss ♥

ny piercing (en drink)

tack för dagen sötnos! loveu :)

gomorgon!

uppe med tuppen.. nu begär jag & lilla syster oss fram till frisören. ni får se före och efter bilder senare :) puss

charmiga jag! eheh

Zzz

ligger i sängen med syster, vi har precis kollat några avsnitt från andra avenyn.. nu har hon somnat så tänkte att det var dags för mig att krypa under täcket snart med.. men ett blogginlägg innan skulle inte sitta fel! .. imorgon ska jag upp tidigt, 6:30 .. ska med syster till frisören, sen ska vi mysa här hemma :) längtar så otroligt till fredag.. sjukt! , nu ska jag sussa.. hörs! pusss :)


till min andra syster:
allting känns så svårt när du är flera mil från mig, jag klarar inte av att stå på mina egna ben länge till. du gör allting så lätt.. men nu när jag inte får träffa dig, så går allting åt helvete. det är du som ger mig all energi och lycka, du får mig att vakna & somna med ett leende på läpparna, du får mig att känna mig trygg.. men nu är allting tvärtom! i need you! bara 2 dagar kvar, sen är jag i din famn igen.. saknar dig så otroligt mycket systeryster! :'(

i love you ♥♥

cya

nu har jag packat klart! väntar på att klockan ska bli halv 5 så att jag får träffa min fina maddii, hon ska självklart med ner till falkenberg! :) .. får även träffa min efterlängtade syster när jag kommer fram.. & så är det ju midsommar snart, kan inte bli bättre :):)

ska försöka blogga där nere ifrån.. har inte vart väldens bästa på att göra inlägg nu det senaste! har nog haft en väldigt lång period av bloggtorka.. anyway ni märker när det kommer upp nytt inlägg :)


bild på syster, mig och amanda..  porr!

xoxo ♥

22 juni!

klockan är snart 2 och jag ligger fortfarande i sängen. egentligen borde jag packa.. åker till falkenberg idag och stannar till söndag. men som sagt är jag galet seg idag.. partajade lite igår med michis, bror och lazy! usch då :) ne, om man skulle ta sig i kragen och göra något, skulle hjälpa mamma med disken oxå -.- orkar inteeee!

känner att detta inlägget var ungefär såhääääär nödvändigt! men min kära klasskompis olivia ville att jag skulle uppdatera, tänte tillägga att jag faktiskt saknar den flickan oxå :)

hörs! pyyysss

hos babeeee

sitter hos fina A .. ska snart glo film ''what happens in vegas'' typ?! & äta lite nyttigt till de... eller? ;) anyway! kanske uppdaterar senare.. inatt. puss


*
-jag älskar dig, bästavän ♥♥

host host osv

blöö, jag är kung på att blogga.. eller? ;) naa! jag vet, sux. men jag orkar verkligen inte. har ingenting att skriva, & jag gör inget på dagarna.. eller? ;) ehe jodå! men hur kul är det för er att läsa?!

påtal om annat så är jag cp sjuk, bara kom sådär under en natt, buhu :( tur jag har min amanda som jag kan smitta ner hihi ♥ skönt med sommarlov? yesyes! eller naa, vissa av er har det inte? poor you :)

snart ska jag ut med amanda, utan smink, utan fixat hår.. men jag har faktiskt mina anledningar! det är sommarlov och jag är sjuk... mhmh! varning

-seriöst inlägg osv, ja ja ja :):)

såhär söt var jag för några dagar sen, vavavava?!?! :D

-Allt jag vill är att få dig tillbaka hit hos mig.

jag älskar dig ♥


yaaa

kom precis hem från skolan, slutade 11 idag.. guuutt! :) nu ska ja strax börja packa, drar ner tillfalkenberg sen framåt 5. kommer nog bli sämre bloggning där nere, eller vem vet? ;) .. juste! jag & maddi ''spurtade'' oss aldig igår.. blir nästa tisdag istället, får ni veta mer :)

bild på naglarna som michis gjort :) .. mongoface btw ;)

RSS 2.0