brb-

nu drar jag till gränna, hörs imorgon eller på söndag, då svarar jag även på alla frågor!  ciao :)

hos riikola-

sitter nu hos min fina vän madelene. 
hon har precis fixat mina naglar & snart ska vi gå å lägga oss.. upp 6 imorgon -.-
neeeeeemen har ingenting att skriva, förutom att madde åt upp en hel ost innan, och efter det jagade hon 27 råttor runt hennes hus.. eller? 


GODNNAAATTT FRÅN OSS!!

brb-

nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mig iordning! drar troligtvis till min fins vän sen efter 4. hörs senare puss

shiet vad små, hahahaha

shoo, godnatt & sov gott.. eller nåt?

nej, nu stänger jag ner datorn och gör min kudde sällskap! så jävla fint att sova, finns inget bättre? idag sov jag till lite över ett, då min bror kom å väckte mig! viktigt osv.. ne men sov gott, det ska jag ♥♥♥ ciao

-
-

man tänker mer på de man har förlorat, än de man har..

ny header-

tack för dagen dajana, hur skönt som helst att prata med dig när man mest behöver det :)

ni glömmer väl inte frågestunden?! :O
http://duvethonsannna.blogg.se/2011/september/fragestund.html


påtal om annat så kommer det snart upp en ny header.. det var väl på tiden? haha. ja ni märker väl när den är här!
sneakpeak;)

outfit/facelook

kör på 2 snabba bilder nu innan jag beger mig utåt för att träffa min fina vän dajana, snacka lite planer för helgen osv :)

kör på fläta & vanlig sminkning idag! 
-mossgrönt linne
-svart fejklinne under
-leggins

hörs sen pussss

du & jag var det. du & jag

saknar att slita ut ditt namn.
saknar att känna din närhet.

men allt du sa, gör att jag saknar dig minde & mindre.. för varje dag.
10år slängde du åt helvete. & inte ett ord har du sagt sen dess.. nu vet jag hur du fungerar, tack för att du har bevisat att de finns folk som är så mycket bättre än du.
konstigt nog kommer jag aldrig sluta älska dig & konstigt nog kommer jag alltid sakna dig lite lite lite. jag vet det

osvosv

dålig uppdatering de senaste.. igen, hehe
Tänkte berätta lite om de dagarna då jag inte uppdaterat.. here we go!!!!!

Fredag var det fest hos erik, riktigt trevlig kväll med massa folk faktiskt! trots att både snut å ambulans var på besök:)
framåt 05:00 på natten då de flesta hade somnat så blev jag, ami & lova hungriga så vi ställde oss å stekte ägg. jääävlar vad fint de satt:) en viktig punkt osvosvosvosvosvosv!!

Lördag var det ''fest'' i tenhult. satt hos linus å chillade med dajana manolo jonas 2randoms & så linus då. trevligttrevligt! drog hem sen efter 12 någongång:)

Söndag var det mest en sittaviddatorndag.. lagom trött efter helgen om man säger så:)

Måndag skulle jag egentligen dragit till praktiken men det orkade jag inte (förvånade?) så vid 15:00 tog jag tåget in till jkpg med syster å träffade maddi, käkade på mc å gick lite på stan. Framåt kvällen följde jag med henne hem till habo å snarkade där över natten

Idag
har jag luffat runt genom halva sverige med maddi, julia & nea. tack för dagen flickor ♥

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN NEDANFÖR!

FRÅGESTUND!

tänkte dra igång en frågestund nu, så go on.. bara att fråga:)

låååångt inlägg-

shoooo! längesen ja skrev här nu, men ni får helt enkelt leva med att det blir lite då & då. kan inte lova att ja ska bättra mig mer, det har ja sagt så många gånger men ingenting har hänt, så det blir något inlägg då & då istället:)

har inte varit i skolan på snart 3 veckor:
första veckan va amanda utomlands, då orkade jag inte dra dit utan henne, sen blev ja sjuk & gick därför inte till skolan på hela veckan.

förra veckan va det praktik, men då kände ja mig fortfarande lite sjuk så jag orkade inte leta efter praktikplats så jag struntade i den veckan oxå.

denna veckan är det oxå praktik egentligen men eftersom jag inte har någon plats så ska jag vara i skolan & ta igen.. men känner mig ju som sagt fortfarande sjuk & allmänt trött! nästa vecka ska jag dock till praktiken:)

och jag kan väl likaväl avslöja i bloggen varför jag gör som jag gör! jag har funderat rätt mycket hit & dit om hur jag ska göra, jag är fett skoltrött & orkar verkligen inte, sen lär jag mig ingenting längre.. känner mig så jävla misslyckad eftersom ja knappt kan något som har med skolan att göra! jag har därför funderat på att hoppa av, eller byta till en annan linje. det vet jag inte än! men det kan självklart vara bra att gå kvar, då slipper jag ju börja om osv.. men jag har inte riktigt bestämt mig:) det återstår att se!

hade väl egentligen inget vettigt att säga, men några rader blev det ju iallafall:) nu sitter jag här i mitt lockiga hår och ska snart göra mig klar för natten. vi hörs helt enkelt nästa gång ja skriver här, hah! pusss ♥


JA/NEJ?

-Samsung Galaxy Z

Forever is a long time, but I wouldn't mind spending it by your side!

tänk att så lite, kan göra en så glad.
hoppas det inte är lycka för stunden, utan lycka för all evighet.
bild ni sett innan.

tpl

kan bara sätta mig i en gropp å fylla den med tårar. vet inte varför.. allt vill bara ut! helvete

i guess i was not enough

fml typ..

märkte precis att det kommer bli fruktansvärt svårt att somna själv inatt.. forever alone typ hehe :(

fredag-måndag

dålig uppdatering nu det senaste. så här kommer några rader om de senaste dagarna:)

Fredag:
som ni kanske vet så var det lite chillparty hos en nära vän (dajana), vi var väl sisådär 8 pers. tror jag? rätt lyckad kväll/natt faktiskt:)

Lördag:
vaknade upp hos dajana, när alla grabbar å töser dragit så hade inte jag dajana & manolo något att göra så vi drog in till gameeffect i jönköping å kollade på när folket spelade.. kom dit ungefär vid 22 å va kvar till 7 på morgonen.. sen drog jag till fagerhult å sov där.. somnade runt 8-9, aldrig varit så trött i hela mitt liv!

Söndag:
Vaknade upp i fagerhult, runt 5 på eftermiddagen någon gång. men det är väl inte så konstigt med tanke på hur lång dag det hade varit. räknade ut att vi varit uppe i hela 25 timmar.. mer än ett dygn. hände väl inget speciellt under söndagen.. kollade lite film å sådär:) sen gick det ingen buss hem från fagerhult så fick sova där en natt till! somnade faktiskt runt 12.. även att vi vaknade rätt sent!

Måndag:
vaknade runt 12, fixade mig osv.. skulle ta bussen vid 13:00 från fagerhult till habo. senare drog jag vidare mot jönköping & mötte upp dajana vid hennes skola (vettergymasiet) satt där i ungefär en timme å väntade på att hon skulle sluta, sen drog vi till june & väntade på tåget som gick vid 4.. sen hem, äta & fixa lite. sen drog vi till kullen & där spenderade vi resten av kvällen tillsammans, mysigt:)

tack för dehär dagarna.. underbara ni ♥

2 dagar kvar..

jag blir gaaaaalen av att ligga hemma i sängen. inte varit i skolan sen måndags, har nog åkt på ngn halsfluss för 4:de gången! blir så jävla less på mitt imunförsvar -.- kommer säkert vara sjuk i helgen med, då börjar jag fan lipa! min amanda kommer på lördag.. då skiter jag fan i om jag är sjuk eller inte!

bara 2 dagar kvar.. saknar dig sååå ♥

min vän..

fan vad jag saknar dig!


no make-up

nu beger jag mig uttåt! fixat mig lite snabbt, inget smink på ett tag nu (pga mina ögon)
lägger upp en snabb outfit bild.. sen måste jag dra, adde tjatar :)

svart linne
ljusrosa spets magkjol
svarta leggins

hörs sen! ciao :)

..

huvudvärk... godnatt igen!

bilder-

kvällens outfit:
- jeans
- svart linne
- beige kofta



amandas hår:



hörs imorgon, ciao bitches! :)

fridaay!

precis klippt å färgat amandas hår. ska snart tvätta bort hårfärgen, föna & platta hennes hår sen sätta i löshåret hon köpte idag.. en helt ny amanda får vi på köpet:)


idag åker amanda till göteborg. sen imorgonbitti lyfter hennes flyg till mallorca, helvete! känns som om jag saknar dig redan! ska kämpa mig egenom en hel vecka i skolan utan dig.. min livs jobbigaste vecka, mh. längtar redan tills du kommer hem hjärtat ♥

ikväll taggar vi för party party! nu ska jag strax fixa mig inför kvällen, sen får vi se vad dagen har att bjuda på.. hörs senare, puss :)

mitt öga va sådär halvt fuckat imorse.. fattar ingenting :s ;$

night

skola som vanligt idag. sen drog jag, linda & jokke till june å träffade kempa, dopplarn & ngr fler! tog tåget hem vid 2, då även amanda gjorde oss sällskap.. efter det blev de negerbollar å film hos jokke. nu ska ja strax sova! en dag imorgon oxå.. FREDAG!!

du vet vad jag har sagt & jag kommer hålla det så jävla väl. klipps bandet mellan oss så rasar båda, glöm inte det! jag älskar dig ♥


skolaaa

sitter på matte lektionen med amanda.
fattar inte ett jävla skit.. tur som fan att vi ska hoppa av matte B :)


RSS 2.0